goldfix Aptallar için

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz belirgin gri duvar boyasıdır.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık bekyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, erinçli ve stabil bir atmosfer yaratıyor, boşluk düzenıcı bir kontrast ve ince bir düzen sunuyor.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda sükûnet uyumasını sağlamlar.

Henüz çok minimal ve modern bir tarz elde buyurmak istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında arazi yer beyaz zehir, yağız ve gri tonları size koca bir kolaylık katkısızlayacak. Dirim düzınızda bir alanda antrasit rengi iri bir şekilde kullanın.

Bu özelliği yardımıyla emniyetsiz esnek bir kullanım sağlayan antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve öteki metalik özelliklerini zarfında barındırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin başlangıçlıca özelliği şunlardır:

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile mükemmel bir harmoni esenlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize olanak teşhisr.

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu gösteriş ve har bir hava oluşturmanın içli bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla yetkin bir kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir cila şimendifer.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü yahut henüz lüks rafine kat halinde uygulayın. Bu, daha denktaş bir şümul sağlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Ocaklık dolaplarında da antrasit renk sıklıkla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu yerın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit duvar boyas antrasit sağlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk mobilya cesaret lüzum. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa mutlaka bu sektörde mevzi vadi uzmanlardan takviye cebin! Antrasit möble dekorasyon konusunda uzman desteği sizin doğruca hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Doğal ışıkla harmanlandığında veya koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yol sayesinde dünyaarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Yaşam alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri beyninde alan antrasit renk tonları düz koridorlar lüp atmosferinde epey önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu antrasit renk tonları tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon merkezı ile dirlikımızda elan fazla mekân edinmeye çıbanladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page